SÅHÄR BLIR DU MEDLEM 


Medlemsavgiften för denna säsong är 290 kr för vuxna och 110 kr för barn födda -06 eller senare.


I avgiften för en vuxen ingår årets medlemströja som liksom tidigare år är en egendesignad T-shirt, ett ölglas, en kortlek, en buff/bandana, ett nyckelband samt ett medlemskort i hårdplast med namn och medlemsnummer.

Om du är under 18 år och likväl önskar alla produkter måste du betala vuxenpris. Det ingår inte t-shirt och ölglas till våra barn. Supporterprylarna skickas ut i september.        

  

Har du varit medlem tidigare kan du enkelt förnya ditt medlemskap genom att betala in 290 kr till bankgiro 396-4665 eller via SWISH till tel.nummer 123 659 1234  Ange bara ditt namn och din tröjstorlek ( stl. S -5XL ) vid inbetalningen så är allt klart. Efter att betalningen har gjorts skickar vi en bekräftelse till dig. Har du ändrat dina personliga uppgifter ber vi dig komplettera detta i ett mejl till swedishtoffees@gmail.com


Vill du ha ditt namn tryckt på medlemskortet och säkra samtliga supporterprylar, behöver du göra din inbetalning senast den 8 augusti.  Inbetalningar efter detta datum garanterar ej tryckta medlemskort eller att de andra produkterna finns kvar. Det är mycket viktigt att ni meddelar eventuell ny adress och/eller nytt telefonnummer.

Har du inte varit medlem föregående säsong ber vi dig betala in din summa via SWISH eller bankgiro och dessutom skicka ett mejl till oss på swedishtoffees@gmail.com där du anger namn, adress, telefonnummer samt önskad tröjstorlek

VÄLKOMNA TILL ETT NYTT MEDLEMSÅR !


                                                   


MEDLEMSRESOR TILL MERSEYSIDE

                                                        

Swedish Toffees arrangerar varje säsong minst en medlemesa till Merseyside. Här är vi tillsammans under en helg och träffar likasinnade och får träffa klubbikoner, har pubkväll och tävlingar samt ofta tillträde till Goodison Park för en fin lagbild.


En av våra två medlemsresor 2022 gjordes ihop med våra norska vänner i Everton Norge. Helgen var oförglömlig och vi fick efter diverse pyssel ihop två matcher där vi såg Everton Woman vinna på lördagen mot Leicester och efter matchen fick en pratstund med två av våra tre svenskor. 

 


På lördagen samlades vi på Murphys gin bar på dagen och fick vara gäster hos Ronny Goodlass och Gavin Bucklands podd och vi pratade om hur det är att vara supporter och en del av den blå familjen. På kvällen hade vi en fantastisk kväll på ett abonnerat Winslow bar tillsammans med våra norrmän och här gästades vi av Anders Limpar, Joe Royle, Graham Stuart, Ian Snodin och Darren Griffiths. Här var även representanter från Irish Toffees, Everton Netherlands samt Everton Nashville inbjudna och vilken härlig gemenskap kvällen visade sig ha. 
På söndagen var det tidig match och efter rejäl laddning på förmiddagen blev det tyvärr förlust mot Wolves och vi fick vara utan pricken äver i:et denna helg. 


  

TIDIGARE MEDLEMSRESOR 

                                                        


14 MARS 2009                EVERTON - STOKE
31 OKTOBER 2009         EVERTON - ASTON VILLA
19 MARS 2011                  EVERTON - FULHAM
10 MARS 2012                 EVERTON - TOTTENHAM
28 OKTOBER 2012         EVERTON - LIVERPOOL
23 NOVEMBER 2013     EVERTON - LIVERPOOL
1 NOVEMBER 2014         EVERTON - SWANSEA
17 OKTOBER 2015          EVERTON - MANCHESTER UTD
30 OKTOBER 2016        EVERTON - WEST HAM
22 OKTOBER 2017         EVERTON - ARSENAL
21 OKTOBER 2018          EVERTON - CRYSTAL PALACE
19 OKTOBER 2019          EVERTON - WEST HAM
23 OKTOBER 2021         EVERTON - WATFORD

13 MARS 2022                EVERTON - WOLVERHAMPTON
22 OKTOBER 2022        EVERTON - CRYSTAL PALACE
30 SEPTEMBER 2023  EVERTON - LUTON
  

DITT MEDLEMSKAP


Tillsammans med dig vill vi i styrelsen fortsätta att bygga Sveriges bästa och mest generösa supporterförening. Vi tycker naturligtvis att vi redan är där, men vi försöker hela tiden göra det bättre. Vår målsättning och ambition är att Swedish Toffees ska bedriva supporterskap gentemot Everton FC med där tillhörande verksamhet i enlighet med huvudföreningens mål och inriktning. Swedish Toffees har ingen geografisk hemort utan verkar i hela Sverige och är landets officiella supporterklubb för Everton FC.


Klubben verkar där du är och du är en viktig pusselbit. Som svensk Evertonian är du ambassadör för Everton och naturligtvis Swedish Toffees- var du än befinner dig. Historien fortlöper med det som en gång började med en sammanslutning 2007, av ett gäng personer som att Sverige saknade en riktig plattform för “ The Peoples klubb” i kungariket Sverige. Officiellt bildades klubben året därpå 2008 och vi har sen dess vuxit varje säsong.

Swedish Toffees har fram till idag varit en ideell sammanslutning av svenska Evertonians med en förenings struktur, då Everton FC krävt detta.  Nytt för säsongen 21/22 är att vi numera är en officiell förening i Sverige, då vi kommit till en brytpunkt utan för den delen drabbats av växtvärk. Du som medlem kommer förhoppningsvis inte märka någon större skillnad i negativ bemärkelse, utan att detta bara blir positivt. Styrelsen är vald för kommande säsong och arbetet är igång.


Vår ambition är att ha en transparent verksamhet, där varje medlem är lika viktig och betydelsefull. Som kassör vill jag snabbt informera lite om medlemsavgiften.  Större delen av medlemsavgiften används till egendesignade produkter som kommer er åter. Dessa har två syften; att sprida vår existens samt stärka klubbtillhörigheten hos oss. Vi har inga ambitioner att lägga pengar på hög, göda vissa krafter eller ta ut hutlösa priser på supporterprodukter som våra rivaler gör. Naturligtvis har vi omkostnader och utlägg - men ni kan vara helt säkra på att föreningen är helt ideell och endast bygger på kärlek till Everton FC.  Vi har alla gemensamt en kärlek till ”The Toffees”, däremot skiljer sig känslor och ambitionerna och så ska det få vara. Vi sätter ingen press på någon och alla väljer själv på vilken nivå man vill engagera sig och medverka i. Däremot vill vi att alla Evertonians är medlemmar och en del i vår blåa familj.