TIDIGARE MEDLEMSRESOR 

                                                        


14 MARS 2009                EVERTON - STOKE
31 OKTOBER 2009         EVERTON - ASTON VILLA
19 MARS 2011                  EVERTON - FULHAM
10 MARS 2012                 EVERTON - TOTTENHAM
28 OKTOBER 2012         EVERTON - LIVERPOOL
23 NOVEMBER 2013     EVERTON - LIVERPOOL
1 NOVEMBER 2014         EVERTON - SWANSEA
17 OKTOBER 2015          EVERTON - MANCHESTER UTD
30 OKTOBER 2016        EVERTON - WEST HAM
22 OKTOBER 2017         EVERTON - ARSENAL
21 OKTOBER 2018          EVERTON - CRYSTAL PALACE
19 OKTOBER 2019          EVERTON - WEST HAM
  


                                                   


HÄNG MED PÅ MEDLEMSRESA

                                                        

Den uppskattade medlemsresan är tillbaka efter en säsongs uppehåll och kommer att ske helgen v.42 med mötet mellan Everton-Watford som spelas lördagen den 23/10 kl.15 lokal tid. Det råder fortsatt pandemi i världen och varje deltagare ansvarar själv för att kolla upp aktuella covidregler gällande sin resa och medverkan. Vid sjukdom eller annat förhinder kommer inte Swedish Toffees kunna garantera återbetalning, utan endast förmedla vidareförsäljning till annan medlem. 


Everton FC räknar med enorm biljett tryck i år efter en längre tid utan livefotboll och vi har fått 60 biljetter till matchen. Nytt för i år är att man förutom att vara medlem i Swedish Toffees även behöver vara medlem i Everton FC via deras ”Official  membership” som såklart många av er redan fått erbjudande om från Everton FC. Vi har ordnat fram en deal och kommer lösa det medlemskapet åt er och bakar in detta i priset för resan. Medlemsskapet hos Everton FC kommer vi oss att kosta £20 för medlemmar i Swedish Toffees istället för orginalpriset £35.


Har ni blivit medlemmar hos Everton FC denna säsongen får ni dra bort 240 kr från årets kostnad för medlemsresan. Kostnaden för att åka med på årets medlemsresa kommer att vara 1100 kr och i priset ingår då matchbiljett, medlemskap i Everton official membership samt entré till vårt event på Segura bar där det ingår FRI bar, något lätt att äta samt umgänge och tävlingar. Har man med sig barn som är 16 år eller yngre blir priset 500 kr för biljett och evenemang och medlemskap i huvudföreningen. 


Vårt event och medlemsträff dagen före matchen sker igen på baren  “Segura”, där vi har tänkt som tema på resan kommer bli det som inträffade den 19 maj 1984 mellan just Everton och Watford på Wembley. Everton vann det mötet med 2–0, med ett mål av Graeme Sharp och ett kontroversiellt mål från Andy Gray. Puben kommer att abonneras av Swedish Toffees hela kvällen och vi kommer bjuda dit en eller flera Evertonprofiler. Vi ska naturligtvis tävla och umgås under kvällen. I priset har vi FRI BAR med öl, vin och läsk samt bjuda på enklare måltid.

Flyg och hotell får ni boka på egen hand efter eget önskemål. Önskar ni hjälp och vägledning vid bokning, så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi kan också förmedla rumskamrater till de som reser ensamma.


Swedish Toffees har fått garanterat ett maxantal på vår biljettbeställning till 60 stycken biljetter,och dessa är det är alltså först till kvarn på som gäller. Vid högre tryck kan vi inte utlova att vi får loss mer biljetter från huvudföreningen – så vänta inte för länge. Du anmäler dig till resan genom att mejla till oss på swedishtoffees@gmail.com där du anger namnet på aktuella resenärar. När du gjort din anmälan kommer du direkt efter att anmälningstiden gått ut, få besked om inbetalningsuppgifter. Sista dagen för anmälan är de 17/9 men observera att biljetterna kan ta slut före dess, så säkra din plats redan nu.