DITT MEDLEMSKAP


Tillsammans med dig vill vi i styrelsen fortsätta att bygga Sveriges bästa och mest generösa supporterförening. Vi tycker naturligtvis att vi redan är där, men vi försöker hela tiden göra det bättre. Vår målsättning och ambition är att Swedish Toffees ska bedriva supporterskap gentemot Everton FC med där tillhörande verksamhet i enlighet med huvudföreningens mål och inriktning. Swedish Toffees har ingen geografisk hemort utan verkar i hela Sverige och är landets officiella supporterklubb för Everton FC.


Klubben verkar där du är och du är en viktig pusselbit. Som svensk Evertonian är du ambassadör för Everton och naturligtvis Swedish Toffees- var du än befinner dig. Historien fortlöper med det som en gång började med en sammanslutning 2007, av ett gäng personer som att Sverige saknade en riktig plattform för “ The Peoples klubb” i kungariket Sverige. Officiellt bildades klubben året därpå 2008 och vi har sen dess vuxit varje säsong.

Swedish Toffees har fram till idag varit en ideell sammanslutning av svenska Evertonians med en förenings struktur, då Everton FC krävt detta.  Nytt för säsongen 21/22 är att vi numera är en officiell förening i Sverige, då vi kommit till en brytpunkt utan för den delen drabbats av växtvärk. Du som medlem kommer förhoppningsvis inte märka någon större skillnad i negativ bemärkelse, utan att detta bara blir positivt. Styrelsen är vald för kommande säsong och arbetet är igång.


Vår ambition är att ha en transparent verksamhet, där varje medlem är lika viktig och betydelsefull. Som kassör vill jag snabbt informera lite om medlemsavgiften.  Större delen av medlemsavgiften används till egendesignade produkter som kommer er åter. Dessa har två syften; att sprida vår existens samt stärka klubbtillhörigheten hos oss. Vi har inga ambitioner att lägga pengar på hög, göda vissa krafter eller ta ut hutlösa priser på supporterprodukter som våra rivaler gör. Naturligtvis har vi omkostnader och utlägg - men ni kan vara helt säkra på att föreningen är helt ideell och endast bygger på kärlek till Everton FC.  Vi har alla gemensamt en kärlek till ”The Toffees”, däremot skiljer sig känslor och ambitionerna och så ska det få vara. Vi sätter ingen press på någon och alla väljer själv på vilken nivå man vill engagera sig och medverka i. Däremot vill vi att alla Evertonians är medlemmar och en del i vår blåa familj. 


Säsongen 2020/21 blev inte alls som vi tänkt oss – men detta skiljer inte oss eller någon annan verksamhet på planeten, då vi lever i en pandemi nu. Dock tar vi ett omtag och en nystart. Vi tackar först för den gågna säsongen och önskar dig välkommen till den nya där vi har ambitioner att det ska bli den bästa blå säsongen. Vi tackar för förtroendet och tänker göra allt för ni som medlem ska bli nöjda.